Stärk er cybersäkerhet med våra strategiska rådgivningstjänster

Fokusera på er verksamhet medan vi skyddar era digitala tillgångar med skräddarsydda lösningar.

Våra rådgivningstjänster inom cybersäkerhet

Skräddarsydd cybersäkerhet

  • Expertvägledning: Våra rådgivningstjänster omfattar CISO-as-a-Service, riskhantering för IT-säkerhet, implementeringsstöd för compliance som ISO 27001, NIST och CIS Controls för att säkerställa att era åtgärder överensstämmer med era affärsmål och anpassas till nya hot.
  • Kostnadseffektiva lösningar: Vi anpassar våra lösningar och rådgivning till era behov så att ni inte behöver bygga upp och underhålla ett eget internt cybersecurity-team.

Compliance Audits

  • Omfattande audits: Vi hjälper er att navigera i komplexa regelverk genom skräddarsydda audits av er compliance, t.ex. ISO 27001, GDPR, NIST och CIS Controls.
  • Experter inom cybersäkerhet: Vårt team har lång erfarenhet av cybersäkerhet för olika branscher, djup expertis och håller sig ständigt uppdaterade för att säkra er verksamhet på ett effektivt sätt.

Insikter ni kan agera på

  • Detaljerad rapportering: Ni får tydliga och koncisa rapporter med prioriterade rekommendationer och åtgärder för att förbättra er säkerhet. Våra rapporter beskriver tydligt hur ni kan få ett starkare försvar.
  • Löpande support: Dra nytta av kontinuerlig vägledning och support för att implementera och upprätthålla effektiva säkerhetsåtgärder. Vi ser till att ert företag förblir skyddat i takt med att hoten utvecklas.

Fördelar med cybersecurityrådgivning

  • Lugn och ro: Känn er trygga i vetskapen om att ni får expertstöd för att navigera komplexiteten i cybersäkerhet, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.
  • Proaktivt skydd: Ligg steget före cyberhot med hjälp av aktuell information och expertrådgivning från vårt erfarna team.
  • Minskad risk och kostnad: Minska era kostnader med strategisk rådgivning och lösningar som är anpassade efter era affärsbehov.
Cybersecurity Advisory Services

Varför välja eBuilder Security?

Branschledande expertis

Branschledande expertis

Våra rådgivningstjänster inom cybersäkerhet är betrodda av ledande organisationer och är utformade för att skydda er 24/7.

Djup kunskap

Djup kunskap

Vi använder de senaste verktygen och strategierna för att ge oöverträffad strategisk vägledning och säkerställa att ni ligger steget före nya hot.

Kunden först

Kunden först

Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för att möta era unika utmaningar och mål.

Behöver du mer än rådgivningstjänster?

Som din Managed Security Services Partner (MSSP) erbjuder vi proaktivt, skräddarsytt djupförsvar genom Managed Detection and Response (MDR) och End Point Detection and Response (EDR), utbildning i säkerhetsmedvetenhet/Security Awareness Training och penetrationstester, utöver våra rådgivningstjänster.

Nyfiken? Få en kostnadsfri utvärdering av era system.

Identifiera era sårbarheter och upptäck hur vi kan hjälpa er organisation.

Gratis säkerhetsbedömning