Om oss

Genomsnittskostnaden för en cyberattck uppgick i Norden 2023 till 14,6 mSEK och 68% av företag uppgav att de utsatts för större intrång. På eBuilder Security vet vi att för att kunna arbeta effektivt och fokusera på er verksamhet behöver ni veta att ert företag är säkrat mot cyberattacker. Vi grundades av ett team av erfarna cybersäkerhetsexperter och har som mål att vara er partner inom cybersäkerhet och tillhandahålla skräddarsydda lösningar som gör att ni kan slappna av och ägna er åt er kärnverksamhet och växa ert företag.

Vår mission

Vår mission är att säkra varje digital interaktion och stärka förtroendet i en uppkopplad värld. Vi skyddar era digitala tillgångar och ser till att ni kan fokusera på er verksamhet utan att behöva oroa er för cyberhot. Vi tror att genom att säkra er verksamhet gör vi det möjligt för er att bygga ert bolag.

20+
YEARS
OF EXCELLENCE

Varför ska du välja oss?

Industry-Leading Expertise

Branschledande expertis

Vårt team är betrott av ledande organisationer och har omfattande erfarenhet och kunskap inom cybersäkerhet.

Cutting-Edge Methods

Avancerade metoder

Vi använder den senaste tekniken, de senaste verktygen och de senaste strategierna för att ligga steget före nya hot och leverera ett oöverträffat skydd.

Client-Centric Approach

Kundcentrerad strategi

Vi erbjuder flexibla, skräddarsydda tjänster och lösningar för att möta era unika utmaningar och mål.

Våra kärnvärden

  • Integritet: Våra kunders förtroende är det viktigaste vi har och vi tror på öppenhet och ärlighet i våra relationer med kunder, leverantörer och partners.
  • Innovation: Vi arbetar kontinuerligt med att implementera ny teknik och nya metoder och strategier för att ligga i framkant inom cybersäkerhet.
  • Kundfokus: Våra kunders framgång är vår högsta prioritet. Vi skräddarsyr våra lösningar för att möta era specifika behov och mål.
  • Samarbete: Vi värdesätter team work, både hos oss internt och externt med våra kunder, leverantörer och partners, för att tillsammans uppnå bästa resultat.
about-ebuilder-security

Kontakta oss

Vi fortsätter att säkra och stärka företag. Oavsett om du söker tillförlitliga cybersäkerhetslösningar eller vill utveckla din karriär inom detta dynamiska område, erbjuder eBuilder Security de möjligheter och den expertis som krävs för att göra en betydande insats.

Kontakta oss