Complorer Partner Program

Samarbeta med vår växande produkt för säkerhetsmedvetenhet

Complorers partnerprogram har utformats utifrån en incitaments model där partners som bidrar till tillväxten belönas. Vi vill växa tillsammans med er och vår Managed Security Awareness Service, som redan har förändrat hur organisationer uppfyller sina medvetenhetsbehov. 

Om Complorer

Complorer Managed Security Awareness-tjänsten sprider sig över olika marknader, inte bara på grund av dess funktioner utan också för att den överbryggar den kompetensbrist som de flesta organisationer har.

complorer_dashboard Image

Fördelar

Utöka er tjänsteportfölj samtidigt som ni säkerställer en ny återkommande intäktsmodell från era kunder och säkerställ er plats på tjänstedomänen för utbildning inom säkerhetsmedvetenhet genom att samarbeta med oss här på Complorer.

No Upfront Commitment

Inget åtagande i förväg krävs

Att gå med i vårt partnerprogram är gratis, utan dolda kostnader. Vårt mål är ömsesidig tillväxt och att attrahera fler kunder tillsammans. Börja med att fylla i formuläret nedan, så kontaktar vi dig för att förklara programmet i detalj.

Profitable Partnership

Lönsamt partnerskap

Samarbeta med oss för en lönsam allians. Dra nytta av våra konkurrenskraftiga priser och bygg marginaler samtidigt som du får en stadig ström av återkommande intäkter genom vår prenumerationsbaserade modell. Det är en win-win för dig och dina kunder.

Customization and Branding

Anpassning och varumärke

Skräddarsy vår lösning efter ert företags varumärke. Med anpassningsbara alternativ kan ni anpassa vår produkt till er identitet, vilket gör den särskilt värdefull för MSSP-företag. Förbättra varumärkeskännedomen och främja kundlojalitet.

Competitive Advantage

Konkurrensfördel

Säkra en konkurrensfördel på marknaden genom att erbjuda dina kunder en enkel, fullt managerad lösning för säkerhetsmedvetenhet. Samarbeta med oss för att särskilja ert företag.

Utforska partnerskapsmöjligheter

Att samarbeta med oss innebär ingaförpliktelser, vilket ger dig tillgång till en stor marknad kring informationssäkerhet. Dra nytta av konkurrenskraftiga priser, maximera marginalerna och utnyttja en pålitlig intäktsström via vår prenumerationsbaserade modell.

Det är en ömsesidigt fördelaktig möjlighet för dig och dina kunder. Kontakta oss nu för bli partner